Om Design-Line Danmark

Design-Line Danmark er et firma med rødderne dybt begravet i den stabile Himmerlandske muld. Firmaet blev etableret i 2001, og har gennem årene udviklet mange og meget forskelligartede internetløsninger.

Vi har beskæftiget os med, og selv udviklet alt, lige fra flere CMS systemer, bookingsystemer for advokater, mobil-frisører, køreskoler og fragtfirmaer, til messe-, møde-, kursus- og festlokalebooking, og sågar systemer til uddeling af julegaver for firmaer, organisationer og større koncerner, for lige at nævne nogle få af vores udfordringer igennem tiden. 

Vi har "hovedsæde" i en nedlagt landejendom, hvor vi har indrettet et hyggeligt svensk-inspireret kontor med paneler på vægene, buede vinduer med sprosser, grønne planter og de nødvendigheder der nu er brug for. Det betyder at udgifter til drift er minimale, og det kommer selvfølgelig vores kunder til gode.

Hvad er det der gør os specielle

Personlig service, hurtige reaktionstider og ærlige priser. 

Vi har brugt meget tid på at forventnings afstemme de rigtige leverandører til vores produkter, så vi med sindsro kan stå inde for det vi leverer. 

Alting kan købes billigere, det ved vi alle, men billigere betyder desværre ofte at der er en pris at betale et andet sted. Det kan være sig lange nætter med dyre tekniker-timer, mistede kunder eller hjemmesider der bare forsvinder ud i den blå luft, det er der ingen der bryder sig om, når synlighed på kundernes betingelser betyder alt.

Vi har fundet de bedste leverandører til prisen, dog uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed, stabilitet, kvalitet eller fleksibilitet.

Også mulighed for ad-hoc opgaver

Vi har igennem årene etableret et stærkt netværk af programmører som individuelt er de bedste til det de gør, og når Design-Line Danmark kalder til samling, er de som enhed uovertruffen til at analysere, forstå og programmere nye systemer, helt efter de seneste standarder og forventninger fra vores kunder.

Vi benytter ASP og ASP.NET programmering, da vi gerne vil have overblik over hvad der sker i vores programmer. På den måde kan prisen for konsulent timer begrænses meget i forhold til gængse OpenSource systemer.

Har du en ny idé, så kontakt os, vi giver gerne et konkurrencedygtigt og uforpligtende tilbud på en komplet og køreklar løsning.